zaterdag 4 augustus 2012

the story behind the rokske

ok people, it's been a while, maar hier ben ik weer met ne kleine yet duurzame zet! 
een recyKleerprojectje!


het was een topje van de millemeter. eentje dat de millemama ook wel eens aantrok (ja zo gaat dat met twinnies!), zoals ook tijdens een memorabele aalmoezenieravond some 10 years ago! 


millemeter en millemama gaven mij ne zak vol oude kleren, om ervan af te zijn en uit curiositeit wat ik daar nog mee zou kunnen doen ;). i loved het printje van dat topje, dus sneed er een stuk af en zwierde er ne rekker in en nu is het een rokje voor millievanillie!


en jep, zoals het recyKleerprojectje van toen, hoort ook hier een schrale foto bij.. gelukkig overheerst cutiepie mille met haar nieuwe oude rokje (dank u voor de collage millemama :p)6 opmerkingen:

Elisse zei

Schoooon! En wat een schattig jonk steekt daarin :D

Joke Eeckhout zei

Uiteraard, dat Milleke is in alles een schattig jonk ;) Maar die recyKel kan haar toch echt wel laten schitteren! Thanks daarvoor en ik kan alleen maar zeggen: up to the next project ;)

Lucie zei

hahahah ladies, die foto van zoveel jaren geleden -> GIEREN!!!

kelly zei

:) i know loes!
en jep ladies, da milleke is altijd verdomd cute!

Evi Eeckhout zei

Merci kel, you rock! Ik vind het echt geweldig dat ons Milleke da nu kan aandoen :) wel jammer dat ik geen foto gevonden heb van ikke in da T-shirtje, heb het nochtans veeeel gedragen! Meer van dat! *Millemeter*

kelly zei

check ;)