woensdag 5 januari 2011

Berlijn°°°

geen reisverslagje, want ik was er echt BE-LA-CHE-LIJK kort!!! (mijnen ecologische voetafdruk, daar moet nog hard aan gewerkt worden!! zeker gezien er nog Cuba & more op het programma staan voor 2011!! eerlijk is eerlijk, peter tom jones scared the hell out of me toen hij tijdens de Cimic-les zei dat vliegen eigenlijk so not done is! probeer dat maar eens aan de man te krijgen in de opleiding intercultureel management.. in ieder geval, niet dat ik niet wist da vliegtuigen geen goei vriendjes zijn met het milieu, ik was gewoon een beetje in denial.. maar ik werd dus wakker geschud en kga er alles aan doen om mijn schandalig reisgedrag te compenseren!)
dus enkel wat tips & pics:
dees is een geweldig winkeltje!
hier kan je lekker, cheap en vooral heel gezond eten
en dit was een goed en betaalbaar slaapplaatske


4 opmerkingen:

leslie zei

hmm misschien moet ik toch berlijn kiezen voor mijn volgende citytrip.. moeilijk!

kelly zei

go girl! is perfect te doen met diejen bon!
wa zijn de andere opties??

leslie zei

nog nie echt over nagedacht, pas na de verhuis :p. ik droom stiekem toch nog van marrakech (en ny uiteraard maar dan zal ik nog véél moeten bijsparen :p). suggesties zijn altijd welkom!!

kelly zei

MASSA's opties kiddow!!
on second thought zou ik iets verder kiezen met diejen bon! (athene, dublin, krakau, kopenhagen, bilbao, helsinki, córdoba, istanbul, ....................)
en gewoon mijn tips voor berlijn opvolgen, nl vliegen met easyjet en slapen bij backpax, da's heel betaalbaar en dan heb je lekker iets extra ;)