woensdag 2 mei 2012

weekend retreat - palomino

na een stevige sportvoormiddag op zaterdag con el niños, hadden we weeral nood aan rust :p. daarnaast moest er ook ne verjaardag gevierd worden, geen beter excuus om nog eens een weekendje weg te gaan ;)
deze keer gingen we naar palomino, een klein dorpje aan zee. we sliepen opnieuw in hangmatjes (ohja want dat vinden we leuk! en het is meestal de cheapste optie ;) ), bij finca escondida. echt een super-laidback-vakantiegevoel, perfect for the weekend ;). het enige nadeel is dat het eten er naar colombiaanse standaarden heel duur is. geen probleem voor survivors als ons, wij hiken gewoon naar het dorpje en stellen zelf een mega-deluxe-ontbijt samen ;). ook 's avonds is het een aanrader om even de benen te strekken en in het dorpje zelf een plaatselijke resto te gaan testen! voor 6 mille eet je je buikje rond (dit is minder dan €3, in de finca betaal je ongeveer het dubbele voor het goedkoopste gerecht - wat ook wel heel lekker is, dat moet ik er wel bij vermelden! maar we were on a budget :p)

verder hebben we veel gechilld en zijn we gaan tuben! de palomino-rivier mondt uit in de zee en deze kan je 'afvaren' op een grote binnenband. superleuk! soms spannende stroomversnellingen, soms lekker rustig dobberen en genieten van de natuur. het moet nogal een zicht geweest zijn: 9 gringo's die een berg beklimmen met een tube over hun schouder en die daarna uitgeput neerploffen in het water en onmiddellijk de verkeerde kant opstromen :). de wayuu-indigenous denken er waarschijnlijk het hunne van :). bij momenten kwamen we ook vast te zitten op zandbanken, té grappig! maar we hebben het gehaald, we zijn uitgemond in de zee waar we met onze tubes onmiddellijk de strijd aangingen met de wilde golven, wie nog niet nat was, werd het toen wel :). slim als ik was, had ik géén camera mee, geen fotootjes dus maar this is how it works.

ik moet er alweer vandoor, ik heb veel huiswerk gekregen van mijn profe! ciao!!

6 opmerkingen:

broer zei

seg, ik dacht dat gij daar waart om te werken...? ;o)

Joke Eeckhout zei

da gaat maar op weekend seg! geneert u ni he! ;) nee genieten moete doen jom! ben blij da gij blij bent! en da ge zo'n leuke peopjes hebt gevonden om mee op te trekken en te TUBEN! haha! mental pics jom, ni te doen. heb uw pics ni nodig ze ;) enneuh "voor 6 mille" leest nu heeeel raar voor mij!

dag kiddo!
ik mis u, miste gij mij al? ;)

Pia zei

amai Kel, eerst dacht ik, "amai whole alone against the world", waar begint die aan! Maar als ik uw verhalen nu zo lees wou ik heel even dat ik een ander beroep had gekozen en over enkele weken ook naar u kon afreizen want zo als derde twin, hoor ik daar nu toch ook te zijn he! Geniet maar volop en mail ons maar veel, dan kan ik van op afstand mee genieten van uw avonturen en stiekem aftellen naar onze trip richting het o-zo-dichtbije France!x

kelly zei

dudes, jullie kennen het woord weekend toch :) en in da weekend ben ik zaterdagmorgend nog gaan werken hé ;) sportdag, in dees klimaat, weette nog iet :s
hihi joke, mille, idd!! aan mille denk ik dus elke dag! i miss you too, just come here!! en pia, you tooooooooooo!!dudes, jullie kennen het woord weekend toch :) en in da weekend ben ik zaterdagmorgend nog gaan werken hé ;) sportdag, in dees klimaat, weette nog iets :s
hihi joke, mille, idd!! aan mille denk ik dus elke dag! i miss you too, just come here!! en pia, you tooooooooooo!!

Eef zei

die foto's op de website van finca escondida...amaaaai...ik spring sebiet op't vliegtuig denk ik! 't is hier herfst dus ge moet nog is zonnestraaltjes sturen ;)
ik ben al serieus aant aftellen naar het zalige Andalusië :)

kelly zei

moehaha eef, idd, en er zijn hier veel van die plekjes!! doen dus!! enjoy uw verlof!!