donderdag 17 mei 2012

de laatste nieuwtjes zowa..

°d'één of d'andere tropische mug heeft mij gebeten. gevolg: nen dikken bult op mijnen arm!! nadat infected-bug-bites zalfje en antibiotica niet hielpen, toch maar naar de clinica gegaan (op aanraden van onze friend in de cocktailbar, die hetzelfde voorhad). very much AUW want de dokter zat maar op diejen bult te duwen (vraag me niet wat eruit kwam want ik kon daar echt niet naar kijken!).  de bult is grotendeels weg, nu nog wat medicijntjes nemen dus alles is in orde hoor :) soit, nu weet ik ineens waarom ik altijd een extra verzekering neem :) (wat moet ik doen? gewoon papieren opsturen als ik thuis ben of nog iets? :p)
°we zijn gisteren TWEE KEER buitengesloten uit ons appartement!! om de één of andere reden zijn er 2 deuren en zijn er van die 2de deur maar 2 sleutels. vandaar da we enkel 1 deur sluiten en op slot doen. en toen begon het plots te waaien en waaide de deur dicht :s héél gezellig in 't midden van de nacht :s maar no worries weral, we hebben een ander bedje gevonden!

°ik ben een lens verloren in de zee. m.a.w. grote golf en stevig wasmachien gedaan!! jajah, het leven in colombia is één en al avontuur hoor!!

°maar zie nog maar is ne keer hoe schoon het hier is:

zelfs na belachelijk veel regen volgt zonneschijn (en ja kelly, dan moet je je eerst de lens even druppelvrij maken..)

en als ge chance hebt ook ne regenboog!

maar meestal schijnt gewoon de zon! hard!

6 opmerkingen:

Joke Eeckhout zei

Dude, ondanks die tegenvallertjes ben ik toch O ZO JALOERS op u!!! Hier is het echt rotweer (maar ik probeeeeeer me daar ni door te laten doen en kijk enorm uit naar het Voerstreek-weekendje met de faMILLE!) en jij hebt dat mooie zonnetje en die mooie zee... Wanneer gaat Lillyman nu weer richting ginder? Geniet nog he manneke! Voor mij bij!

Elisse zei

Wauwiewauwiewauwie, die foto's doen het em toch weer! Kzou daar zo graag OOK zijn!!

biermanske zei

waaaaaaaaaauuuuuuw, fantastico, inderdaad zelfs met dieje regen lijkt het daar prachtig...de mug daarentegen is wat minder, sjanske da het nu beter is.

Pas op voor de muggen en geniet nog goed x

Lucie zei

Het is bijna een cliché ma ja, ook ik ben héél jaloers zene!
Die foto's... ZALIG!!
Hier begint het eindelijk wat beter weer te worden. Zaterdag en tegen het weekend 24° en zon! YEAH baby!!!

Zijt nog voorzichtig daar met beesten en deuren en have fun!!!!

SophieSweetVintage zei

Poeh! Hahahaha Is nogal wat! Maar ergens denk ik dat je liever daar bent dan hier :D

Elisse zei

Update, update update!