woensdag 2 november 2011

mijn straat!

ik kreeg complaints dat het maar stil is in kelly°lane.
SORRY LEZERTJE(s?)!!
i will make it up to you!!

tis nie dak op mijn lui gat gezeten heb hoor :)
*ik maakte mijn sjakoske eindelijk af! en ik heb er al keiveel plezier van gehad, dus er volgt er zeker nog één!
*mijn lazy-j'ke maakte een milleke en ik maakte voor da milleke een rokske. een proefstuk. want ik ken niks van rokskes en niks van baby's.. we zijn 't erover eens, tis cute cute cute net zoals millie vanillie, maar aan de pasvorm moet ik nog wa werken :) ik heb voorgesteld da mille een pop krijgt waarvoor da rokske wél goe past, dan kan da rokske nog zeker een jaar of 8 meegaan ;) den deal is dak in 't vervolg den baby efkes kom meten ;). maar het moest rap gaan toen (ge weet wel - veel plannen+last-minute-gen) en ik wou nie dat de mama al iets wist op voorhand. een rokske ging ze nie verwachten want ze weet net zo goed als ik dat ik eigenlijk echt nog nie veel kan met onze singer-vriend :) de verrassing was in ieder geval compleet. en het leuke aan lazy-j is da ze zelf nie naait en dus al mijn frutsels met draadjes en scheve stiksels wonderlijk vindt ;) TOP toch, en goed voor mijn zelfvertrouwen ;) mille is dus nu officieel het proefkindje voor mijn probeersels.  te lange rokjes die bovendien spannen aan haar buikje, moet ze er voorlopig bijnemen :)
*ik werd 29 en vierde een week feest met twin en al onze vriendjes en familie! thanks y'all!! op naar de 30!!

*ik ging naar kroatië en het was super! pics & tips later! (i know, ik beloof da nogal vaak maar geloof mij, het komt er echt wel van! when you least expect it ;) hihi!)
*en ik boekte een winters tripje naar kopenhagen, jeej!
*ik nam een kort fotocursusje & absolutely loved it! maar lucie is right, we moeten dringend een oefendagje inlassen, want het zit allemaal al weer ver weg :s
*ik overwon een korte doch hevige verslaving aan pinterest
*ik heb eerlijk waar gerecyKleerd!!! mama-J, bezorg mij ne pic jom, dan kan ik dat verhaaltje vertellen :)
*in mijn echte straat zijn ze nieuwen asfalt aan 't leggen. ok, niet echt mijn verdienste maar toch wel worth mentioning :)
*ah ja, en de avondschool is terug begonnen, ik sleur me soms naar de les maar ik ben er wel mooi altijd :p en ik heb er nog geen spijt van gehad. het vak interculturele communicatie zit echt vol verrassende KEI-interessante lessen!


ps: lief is trouwens wel heel goed bezig!

2 opmerkingen:

Lief actually ... zei

Edoch... Lief is werkloos, dus "goe bezig" is een relatief begrip, hoor :-)

Toch plezant om te lezen da er terug wa ambiance is in kelly°lane :-) Jeej!

Anoniem zei

Mille is met veel plezier proefkonijn! We kijken al uit naar het volgende... ;) De foto komt er zsm aan!