maandag 2 januari 2012

die voornemens..

...zou het gelukt zijn?

update na 1 weekje verlof:


 • de kleerkast..., ...is nog nie opgeruimd :s hier sta een mandje beneden om te sorteren maar ik heb géén zin :p
  no stress, de swappingavond is pas donderdag, ik heb nog tiiiiiiiiiiiijjjjjjjd :) (waiting for the last minute hé guys ;) )
   
 • de 'dozen'kamer: jep, er zijn wat dozen uitgeladen en den inhoud is zelfs al herverdeeld :). maar er staan nog altijd een paar dozen, zal nog eens ergens een week verlof moeten nemen ;)
 • de nieuwjaarskadootjes: gekocht en gemaakt, tis allemaal gelukt. voor foto's van de zelfmaakjes had ik (uiteraard) geen tijd meer. hopelijk sturen de ontvangers nog een plaatje door, dan kan ik het laten zien want ik was er wel content van eigenlijk :)
 • een aperitiefje en voorgerechtje verzinnen voor het oudjaarsfeesje: jeppaaah, gevonden!!
  de bierlover in huis zocht den aperitief: black velvet. 't zag er mooi uit en 't stukje waar de cava zat was ook wel lekker, maar het echte stout-bier is toch nie mijne meug :s als hapje erbij serveerden we indische kippenhapjes met ananas, verrrry yummie en makkelijk :). het receptje verschijnt hier mss wel één van de dagen (nu ben ik te lui)!
  we waren ook verantwoordelijk voor het voorgerecht. ik had geen zin in veel en moeilijk gedoe. ik zocht en vond een simpel voorgerechtje, bij photocopy natuurlijk :), nl. een taartje met appel en camembert. zaaaaaaaaaaaalig mannekes! zeker proberen!
  ik voelde mij wel wat schuldig dat ik er mij zo makkelijk vanaf maakte, dus fixten we ook nog een soepje: paprikasoep met boursin, altijd lekker!!
  de rest van het gezelschap deed trouwens héél hard zijn best, of klinken taartjes met zalm en kruidenkaas, kippenhapjes met spek en boursin, cava met limoncello, ne kamikaze-cocktail, eend met zelfgemaakte amandelkroketjes en mega-lekkere groentjes, profiteroltaart en chocomousse u niet hemels in de oren??
  by the way, voor wie nog eens een leuk gastvrouwkadootje zoekt: dit is toch super, of nie! (ik hoop toch dat de gastvrouw van het feesje er ook zo over denkt :p) (over een gastheer kadootje moet je echt niet nadenken hoor: bier mensen)
 • schoolwerk: vandaag m'n interview gedaan en dat was eigenlijk gewoon een hele leuke babbel :) nu nog uittypen en dan eens aan da kortverhaal beginnen!
 • 1 blogpostje per dag, nope, not succeeded.. nieuw jaar, nieuw begin, right?
 • brei- en naaiprojectjes aan de vleet mannekes :) voor de kadootjes hé ;)
 • ik heb zelfs gekuist!!!!!
 • als onder sporten ook 'met de fiets naar het feest zodat je cocktails kan drinken' valt, ja, dan heb ik gesport ja ;)
 • en yesyes, zelfs aan de kerstkaartjes ben ik begonnen, tenminste aan het beantwoorden van kerstkaarten :) ik moet ze enkel nog opsturen ;) jihaaaaaaaaaa :)
 • conclusie: ik ben 2011 goe geëindigd en 2012 goe begonnen :) wa zullen we dees week eens doen ;) ?

 • happy 2012 people!!!

  2 opmerkingen:

  elisse zei

  ook voor u een fijn 2012 kelly! En nog ne suuuuuuuperdikke merci voor het uiltje, wat een geweldig eindejaarskadootje was da nog!!! Ik post het sowieso snel op mijn blog, want da mag nie ontbreken zene!

  kelly zei

  aaaah ben blij dat ge het ontvangen hebt!! enjoy!