woensdag 21 december 2011

't is godgeklaagd meneer.. -secret santa&de post-

meneer de postbode stak gisteren een briefke in ons bus, zo eentje waar opstaat da ge een pakske moogt komen halen!! mijn méga-enthousiasme werd snel getemperd, het was voor de man des huizes :s
ik dacht nog efkes: mss heeft meneer de postbode er de verkeerde naam op geschreven :)
maar da kan eigenlijk nie hé ;)
soit. als plichtsgetrouwe vriendin (met nog een beetje hoop) haastte ik mij vandaag naar het postkantoor voor wat bleek een stoeme aangetekende brief te zijn..
toen ik thuiskwam, zat er weer zo'n briefke in de bus! jeej :) voor mij deze keer!
ik haastte mij wederom naar het postkantoor, nog RUIM voor sluitingstijd (chance dakik een half dagje verlof had hé), om dan te zien dat alles daar donker was. VREEMD.
wat bleek, er was een technische panne in da stoem kantoor :(
(genen ellentrik zeiden ze, maar da klopt nie ze, ik heb het licht daar een paar keer aan en uit zien gaan!). dus de mensjes deden dicht, kunde da nu geloven?? mijn pakske ligt daar wel binnen hé!! en zelfs pakjes kunnen ze niet geven als hunne computer nie aanstaat blijkbaar.

MEGA. CRAP.
als ge 't mij vraagt.

dus nu ben ik kei-slechtgezind!
-1- omdat mijn pakske gevangen is in de post op de belgiëlei!
en -2- omdat die van de post écht nie klantvriendelijk zijn!!
ok ik snap da ze daar niks aan kunnen doen, aan zo'n panne. maar moette dan heel uw kantoor toedoen? wa is er mis met een papier en nen bic en daarop noteren wat ge achteraf nog moet registeren in uw systeem? dus nog doen wa ge kunt doen + mensen doorverwijzen naar waar ze mss wel geholpen kunnen worden? een back-up-plan heet zoiet. op sommige bedrijven hebben ze dat. ok, da's nie leuk als ge dat achteraf allemaal nog moet opvolgen en verwerken (ik spreek uit ervaring), maar heej, zo'n panne is voor niemand leuk. en als ge een blad hangt waarop staat 'wegens een technische panne kunnen bepaalde transacties niet gebeuren' gaan de mensen er wel vanuit dat sommige diensten nog wél verleend kunnen worden. pippo's.
en dan nog slechtgezind worden als ge da een paar keer moet komen uitleggen. jeezes. de mensen die daar om 16u stonden zijn echt niet dezelfden die daar om 16u10 staan hé. die verdienen dat dus nie dat hunne neus wordt afgebeten omda gij al een paar keer hebt moeten uitleggen 'da gij genen ellentrikker zijt'. GRMBL.


ben net voor sluitingstijd nog eens gaan kijken. bena 2u later. no change. prutsers.

en morgen staken zeker?

ik werk morgen en geraak sowieso niet tijdig in het postkantoor. want de laatavondopening was ... , raad eens, ... vandaag..

stoeme post.

ma goe, ik kan al terug lachen want astrid in blokken was weer te grappig :)
en sebiet ga ik naar Arsenal op 't glazen huis kijken. NAH!

and i WILL get my pakske!!!

6 opmerkingen:

big brother zei

zus toch, ge waart dus beter nie naar de post geweest om de peter zijne aangetekende brief te gaan halen, dan waart ge thuis geweest om uw pakje gewoon in ontvangst te nemen! moraal van het verhaal: 't is weer die arme peter zijn schuld ;o)

Lief actually ... zei

haha, zus (Vanessa?) heeft dat netjes samengevat. 't allemaal de schuld van de post en de Post!
en hoewel ik het verhaal al kende, heb ik toch genoten van de leuke manier waarop ge 't weer neergepend hebt. rock on, gurl!

big brother zei

nee Lief, big brother is natuurlijk niet zus Vanessa maar broer Kevin hé ;o)

maar anyway, langs deze weg ne zalige kerstmis aan alle volgers!

kelly zei

ja lief, dumpie :)
kevin, de postbode komt over 't algemeen in de voormiddag ze, toen was ik ook nog aan 't werk ;). ik was gewoon beter éérst naar huis gekomen voor ik naar de post ging voor de post zijnen brief :)
merry christmas y'all ;)

Evi zei

Mijn pakjes belanden ook altijd in het postkantoor op de Belgiëlei. (Dus woon jij misschien niet ver van mij!?) Het zijn daar inderdaad ook niet mijn vrienden... En oh wee als je je pakje durft te halen op dezelfde dag dat de postbode ermee langs is geweest want 'dat ligt in een kluis die we pas morgen open krijgen'. Wtf?!

kelly zei

:) grappig! dan zullen we idd id zelfde coté wonen :) mss komen we elkaar daar wel eens tegen! ik check alvast uwen blog voor ne foto ;)