zaterdag 24 december 2011

secret santa: de ontknoping

na wat gegoogel en ge-sms (dank u lief) over de post en de staking, besloot ik toch mijn kans te wagen.. éééééééééééééén............................:
hands up voor de post van de belgiëlei want ze waren open gisteren!
ik werkte goed door, racete daarna alsof mijn leven ervan hing en duikelde het kantoor net voor sluitingstijd binnen :) (ook nog nen hoera voor werken en wonen in dezelfde stad trouwens, anders was het nooit gelukt!)
de madam van de post kwam terug van vanachter met een GIGANTISCHE doos :)
helemaal voor mij van veetje!! de main ingredients: cupcakes, naaidingetjes en een reiskussen, she totally gets me :) (of mijn moodboard :p)

kijk even mee al dat leuks (i know, de foto's sucken big time maar anders duurt het weer eeuwen voor dit postje verschijnt en er werden een paar dames ongeduldig :) ik kwam dan ook wéér mijn belofte nie na ;))

wat zat er in de mega-doos :)

een té leuk kaartje!

een superyummie cupcakes&koekjesboekje met véél lekkers, trust me!

een naaisetje - on the go, met o.a. keeeeiiiileuke knoopjes!


en een kussentje voor op reis!! helemaal vacuüm en compact voor in den backpack. en anti-allergisch hé mannekes, echt iet voor kelly-allergietje dus! en dit stond níet op mijn moodboard ;) the woman sees right through me :p

totally worth waiting for dus :)
het pakje was blijkbaar een beetje doomed: niet alleen het ophalen zorgde voor stress, ook veetje had issues bij het wegdoen ocharme.
maar het kreeg wel een heel happy ending :)

DANK DANK DANK secret santa, i love it!

by the way, toch ook een beetje dank aan de staking waardoor ik toch een beetje MFL-sfeer kon opsnuiven deze week (want: geen les!). 7.142.716 euro, waaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuw!!
ik heb er nie veel, maar toch een beetje mee te maken (muts, soup en koekjes for life, port for life, centje in de doos for life, nieuwjaarskado-stad-afstaan, de zest MFL-smoothie -the best by the way-, sleutelhanger for life, de grote boodschap, ...). voor die mysterieuze opvolger ga ik volgend jaar toch extra mijn best doen! 

6 opmerkingen:

Veetje zei

Oef, het is GELUKT! Het was hier de laatste dagen met spanning afwachten, komen kijken, meeduimen en dan toch: uiteindelijk... bij jou geraakt!! Be-post... ze weten er de spanning in te houden!

Ben heel content dat je er blij met bent, want dat is toch altijd een beetje spannend! Vond het vree wijs jouw secret santa te mogen zijn, je moodboard was heel herkenbaar voor me (oja, zelfs met Astrid) :)!!!

Zalige feestdagen gewenst en een prachtig 2012!

elisse zei

Toooooof, die Vé heeft u inderdaad helemaal door!

kelly zei

mannekes - da was gewoon kei-graaf :)

Lucie zei

Zalig!

Iris (olapa) zei

hehe die post ken ik ! ik heb er ook mijn secret santa pakket afgehaalt !
Wat ben jij verwend met je pakket !
Ik organiseer momenteel iets gelijk aardigs.
Moest je intressen hebben : http://timeforpresents.blogspot.com/
Groetjes !
Ik ga je blog ook volgen echt een toffe blog !

kelly zei

heej iris, leuk idee! ik ga het zeker in 't oog houden :)