maandag 1 december 2014

vivke is geboren!

wij maakten een superschattig mensje, al zeg ik het zelf! 


een (meisjes-)Finn!

de creatieve kant van de zaak:
  • een kaartje (dank aan de grafische schoonbroer)
  • doopsuiker*voor de kleine mensen: pakjes om te vissen uit de vosjeszak.
in de pakjes: 4 kleurpotloodjes (in grote doosjes gekocht bij Flying Tiger) en een homemade kleurboekje (geen foto, ze zijn ingepakt :) - basically wat papiertjes aan elkaar gestikt en bestempeld zodat de kinders die prentjes kunnen inkleuren. met een gekleurd papier als kaftje met daarop DYMO-naam en homemade stempeltje van de bloem op het kaartje)

*voor de grote mensen: halve koffiefilters (toegestikt, gevuld met lekkers en bestempeld met het homemade stempeltje) die een vlaggenlijn vormen met wasknijpers met daarop DYMO-naampje en datum-stempel. de finn-papa is absoluut geen fan van suikerbonen, dus we vulden de zakjes met snoep en nootjes. 't bezoek mocht voorproeven en aan de hand van de kleur van het DYMO-naampjes een zakje met vulling naar hun keuze meenemen. dat klinkt nu heel gemakkelijk en logisch maar was het blijkbaar niet. kan ook aan onze wij-kregen-net-een-kind-en-zijn-wat-moe-uitleg liggen ;)


en plots zijn volgende hashtags deel van uw leven:

4 opmerkingen:

Joke Eeckhout zei

Jullie hebben dat TOP gedaan! Echt! En ik snapte het meteen hoor... Ik koos voor GEEL! Ik vind die vosjesmand echt geweldig. Staat nu ook op mijn to-sew-list.

Die hashtags: hilarisch. Zo gaat dat he. En dat blijft zo: ik had bijvoorbeeld nooit gedacht dat ik het schattig ging vinden als mijn driejarige dochter enthousiast wordt van K3 of Mega Mindy... (o help, de dag dat ze zo'n pakje wil aantrekken)

Joke Eeckhout zei

o en hoorray for kraamkost! dat zou ik ook GEWELDIG gevonden hebben! lang leve de mammie die dat toen snapte... (maar vanaf kind 2 ook nimeer zenne)

Lief actually ... zei

say whaaaat?! finn-papa is tegen de suikerboon. why oh why? :-)

Lucie zei

cute van die kleurboekjes. Wist ik niet.
En inderdaad, jullie hebben een allerschattigst mensje gemaakt!