woensdag 7 november 2012

cr*p

ik ben weer niet goed bezig!
op bloggebied dan toch ;)

daarnaast:
-kon ik mijn traantjes niet bedwingen bij the broken circle breakdown. maar zo schoon jong! ook de muziek was super, i'll be going to the concert :)
-ben ik a tats disappointed in gotye na zijn optreden, maar kom, de mannen schenen zich te amuseren en da's toch ook bewonderenswaardig. zonder zangeresje heel wa minder wauw, maar toch nog een van mijn favorites:
(en ja, da's echt al de 2de keer dat ik dat post. i love it! dus ik snap niet zo goed hoe da liedje het sportpaleis niet deed ontploffen.. nie zo moeilijk, toch?)
-haalde ik toch nog eens een rokje van onder het naaimachien! in een stofje dat hier al lang ligt maar waar ik niet in dierf knippen :)
voor kleine eline nam ik een risico :)

-werd ik 30 en vierde dat met een klein feesje (waar ik nog van aan het herstellen ben :p)


(tip: de taloorkes - gratis feestkelder - enkel te betalen voor opkuis wat wij met plezier deden, want dat zelf doen ging toch niet lukken, en voldoende consumeren - eigen versiering en hapjes toegestaan - best deal in antwerpen ;) )
dank u trouwens pinterest voor de versiertips!

-zit mijn moodboard voorlopig nog in mijn hoofd maar dit moet er toch any time soon uitkomen want ik doe zéker mee met secret santa, wie nog??

3 opmerkingen:

Elisse zei

Verjaardagsfeestje ziet er echt episch uit! Ik moet nog altijd naar tbcb gaan zien, maar durf niet goed. Ik moest al gelijk een klein kind blijten met Tot Altijd (ook een prachtige film), dus wat gaat dit dan geven?

Den bewegende foto is een GIFje! Zelf maken in Photoshop of zoeken via Google op 'gifmaker' of iets dergelijks. Keitof om u mee bezig te houden :D

kelly zei

DA WAS OOK :)
tot altijd, moet ik nog zien! eens op m'n eentje thuis in de zetel denk ik. want zo bleetogen in de cinema als het licht aanga, genen aanrader :s
GIFje ga ik zeker proberen!

leslie zei

hoe mooi is dà rokje trouwens! khad die foto precies nog nie bewust gezien!