woensdag 18 april 2012

de trip: eerste nieuwtjes!

ik HAAT inpakken en i suck at goodbyes!! twee zaken die op reis gaan kunnen verstoren.
gelukkig reis ik te graag en laat ik me niet hier niet door kisten :p
probleem 1 in dees specifiek geval:
mijne rugzak weegt 18 kilo. ACHT.TIEN.KILO.

nie te doen toch hé! en dat terwijl ik ging voor minder dan 15. megahard gefaald dus en daar baal ik echt van want ik moet er wel mee zeulen! heb tot de laatste moment geprobeerd er dingen uit te halen, zonder resultaat. (dat ge nog tijd hebt om vlak voor vertrek zo een stukske te schrijven over uw valies, da kan er bij mij dus niet in hé. bij mij is het stress tot the last minute :p) en ik heb écht niet teveel kleren bij hoor! tis da verdomd toiletgerief. dat deel ik normaal met reisgenootjes maar nu ben ik all alone op schok dus moet ik ook alles alléén dragen. crap. maar er is een lichtpuntje. the love of my life komt ook nog af met een halfvolle rugzak (hopelijk :p) en dan mag ik daar nen hoop toiletgerief in kieperen ;) woepie! 

probleem 2 nu:
uw lief uitzwaaien wanneer ge voor 3 weken de wereld gaat verkennen met vriendinnen is iets héél anders dan dag zeggen voor 6 weken en op uw UPPIE verdergaan. man toch! en wat hebben we geleerd dit weekend: de twin in mij kan niet alleen zijn!! i need to make friends! en als 't nie lukt, binnen een dikke 5 weken komen lellie en aber, dus sowieso iets om naar uit te kijken!! maar eerst toch nog tijd voor wa avonturen hoor :)


behalve sad-&-being-alone is alles eigenlijk supergoe verlopen! geen grote vertragingen, nie op een verkeerd vliegtuig gestapt. ik heb alles goed gevonden en bij aankomst in santa marta heb ik een taxi kunnen delen met een andere loner van op het vliegtuig. daar was ik wel blij om want had wat stress om zo 's avonds alleen nen taxi te nemen. maar eigenlijk is da nergens voor nodig ze :p tis hier super en iedereen is keivriendelijk!!

ik ben hier nu 3 dagen en GELUKKIG heb ik ondertussen al wa mensen leren kennen! normaal ging ik pas dinsdag naar het project gaan want ik dacht maandag een wrakje te zijn J. maar ik was al bij al goed wakker en maandagvoormiddag zag ik dat ik een mail had van de volunteer coördinator van colombia sin fronteras, met het voorstel om al op maandag langs te komen als ik de mail op tijd las. hij moest die dag nog 2 andere volunteers wegwijs maken, dus da was handig! snel directions gevraagd in het hostel en dan de bus genomen naar el rodadero. Gelukkig zat er ne vriendelijke colombiaan DIE FRANS SPRAK (zo handig J) op mijn busje die mij geholpen heeft, want ik weet niet waar ik anders zou uitgekomen zijn :p
we zijn dan samen naar het schooltje gegaan om te kijken hoe alles in zijn werk gaat. De kinderen zijn dolenthousiast om bij te leren en superschattig!! we kregen direct langs alle kanten knuffels en kusjes! dus heel leuk!
enkele vrijwilligers huren samen een appartementje en hadden nog bedden over dus ik ben hier gisteren met de 2 andere new girls ingetrokken. very nice!!


dus voila, ik heb het project gevonden, found a place to live, heb al lekker gegeten, leer elke dag wat spaanse woordjes bij en het strand hebben we ook al ontdekt ;)
de kennismakingsweek verloopt vlotjes ;)
that’s all folks, meer nieuws later!!

14 opmerkingen:

broer zei

vind ik allemaal leuk :o)

en we zijn fier op u zegt Ann!

Lucie zei

looking good!
Hoorde al van uwen twin da uw app gewoon OP het strand is! Hoe zalig is da!!!

Geniet ervan!!!

Géraldine zei

me gusta, me gusta:)

Joke Eeckhout zei

Amai, EINDELIJK een iets uitgebreider update dan de sms'jes en mini-mailtjes. Hier was ik ZO benieuwd naar! Yep, ik ben ongeduldig :)
Ben super trots op u da ge dat daar allemaal zo goe doet op uw uppie! En ja, da nadeel aan het twin-zijn weet jij wel heel goed om te buigen seg. Doe zo voort en geniet voor mij bij!

elisse zei

Oh Kelly zo'n leuke nieuwtjes! Geniet er suuuuuuuuuuuuuperhard van daar!!! Die 6 weken gaan zó voorbij zijn!

caroline zei

Kelly!!! das wel wat anders dan een reisje naar NYC: ik vind jou heel erg stoer!! mail, schrijf vaak en veel, jij bent (op dit moment) mijn voorbeeld! Oogjes open dus, leer veel bij en geniet! ben jaloers. Gij gaat dat super doen, zo te lezen. Je zal wel gauw veel mensjes leren kennen, zo ben je gewoon en je alleen voelen kan ook wel eens deugd doen... denk ik :) Dikke knuffel
BTW: toiletgerief???!

Bie zei

Super leuk dat je vlotjes tot daar geraakt bent. Heel veel plezier de komende 6 weken!

kelly zei

broer: thanks! ;) you should be :p
loes: OP het strand is wa overdreven, 3 block away :p
gé: mi tambien. ofzoiet (i need to take lessons!!)
joop: positivo hé ;)
elisse: jep ga rap voorbij gaan!! uw avontuur zal wa langer dure hé :)
caro: toiletgerief, you know, shampoo, zeep, aftersun, zonnecreme ;) en ik zou ALTIJD uw voorbeeld moeten zijn :p
bie: will do!!

Anoniem zei

Kellebel, als ik da zo lees ben ik toch een beetje jaloers...
En ik ben blij dat alles zo vlotjes is verlopen 't is precies of ge doe niks anders, nen echte volleerde world traveller.
Ik ben benieuwd naar de foto's en alle avonturen!
'Vitaya' x

Biermanske zei

Super allemaal, keep us posted en af en toe een fotowke erbij he (tussen de lesjes en het gezellige samenzijn door)

Have fun!!!!
x

Lief actually ... zei

NIIIIIIIIICE!! Hoop da uw weekendje in de mountains ook plezant geweest is? Verslagje pleeeaaase :-) Good luck met het project en hopelijk krijgen we snel nieuw leesvoer :-)

Grtz!
Lief.

Anoniem zei

waar blijven die foto's ;-)

Aber

Tine zei

Hoe gaat ie ondertussen?! Al veel aan je gedacht!

X Tuna!

kelly zei

tuna: todo bien :)
al de rest: nieuw verhalen en foto's, jullie worden nogal bediend hé ;)