zaterdag 17 maart 2012

ode aan de swappers

vorige week hebben wij voor de 2de maal geswapt met de vriendinnen! 
en da's ge-wel-dig beste mensen!
alle ladies hadden coole stuff bij, en iedereen is met nieuw gevulde zakken terug naar huis gegaan :)
wie naar de swapping kwam met als doel z'n eigen kast leeg te krijgen, was eraan voor de moeite ;)

anyway, bij deze wil ik alle girls nog bedanken voor mijn fantastische nieuwe oude kleren. gracias amigas! (spaanse les, paying off!)
én jullie allemaal aanraden om ook eens een swapping-avond te doen :)

you do:

  • trommel een bende vriendinnen van alle maten en gewichten op (bij mij waren dat de chirovriendinnen)
  • geef ze de opdracht om hun kast op ruimen en uzelf ook natuurlijk (kleren, sjaaltjes, sjakosjes, oorbellen, ... de mogelijkheden zijn eindeloos ;) wees eerlijk, daar zitten zéker zaken tussen die nooit de kast uitkomen!)
  • prik ruim op voorhand nen datum en een locatie :)
  • zwier wat drank en hapjes op tafel en let the show begin! 
  • onze tactiek: iedereen showt om de beurt zijn kleren (soms hilarisch, soms gênant, soms oooooooooooooh) en wie het wilt, steekt zijne smiley in de lucht :). als er meerdere mensen het graag willen, wordt er gepast. is er na het passen nog geen overeenkomst, dan wordt er geloot. zo simpel is dat :). geloof mij, er zitten echt pareltjes tussen waarvan ge nie snapt da iemand da wegdoe, en echt iedereen is met leuke dingen naar huis gegaan! (ik had schoenen, 5 rokjes, een kleedje, wat t-shirtjes, .. en yes, ik heb er al heel wat van gedragen! zalig, zo'n nieuwe kleerkast :p) 
  • wat na de swapavond écht écht weg mag, gaat integraal naar de klerencontainer! twijfelgevalletjes blijven bij mij nog in menne swapzak zitten, bij mij passeert er al eens een zus of een mama die daar graag in neust :) en ik moet zelf ook altijd even piepen of er nog gerecyKleert kan worden of course ;) (wat ik vanavond ook weeral gedaan heb, goe bezig kel ;) effe zien morgen of ik het in daglicht ook toonbaar vind, en dan i'll show you!!)
en waarom doen we dat nu allemaal?
om te consuminderen beste lezertjes! voor inspiratie ga eens kijken bij dees madam, i LOVE de ideetjes die ze post :) 
ik vind het knap wat ze doet maar ben er zelf nog nie helemaal klaar voor :s 
ik heb toch soms nog een klein gat in mijn hand, ik probeer echt nie veel te shoppen, want da's ook véél beter voor mijne financiëlen toestand, maar hey, i'm a girl, af en toe wil ik echt wel iets 'nieuw' aandoen.. en daar komt de swapping dan weer in the picture :) i can have new outfits terwijl ik toch nie het mega-consumentje uithang, en terwijl kunnen anderen genieten van mijn oude rommel ;)
ik maakte dus keigoeie voornemens om voor de big trip niet meer te shoppen en dan maar ineens vol te houden tot de solden, MAAR toen troonde den twin mij mee naar onze alltimefavourite winkel 'pull&bear' om laarzen die ze wou te beoordelen (not good), en daaaaaaaamn, daar lagen veel leuke dingen! ik vrees dat ik er nog ga belanden :s 
alle begin is moeilijk hé! 


en terwijl ik dit alles neerpende, lag ik strijk met the-cup-song van glee!
brittany is echt het allerbeste personage :)

deze wil ik jullie niet onthouden.

enkele topquotes/momentjes:
what's your favourite song of all time? - my headband
i'm also britney spears
did you know that dolphins are just gay sharks?
the cup song 
fondue for two

3 opmerkingen:

pumps & luiers zei

bij zo'n vriendinnenswap kom ik meestal met meer thuis dan voorzien omdat ik vaak iets zie in kleren waar de rest niks in ziet!

elisse zei

Leuk! En goeie tips, zou ik eigenlijk ook eens moeten doen.. Maar eerst ga ik eens op een rommelmarktje staan met al mijn oude kleren, speelgoed, rommeltjes in 't algemeen. Als er dan nog iets overblijft ben ik uw man! (da's toch de uitdrukking, ookal ben ik eigenlijk een vrouw)

kelly zei

pumps&luiers, gij maakt er wss dan nog pareltjes van :)
elisse: deal ;)