tag:blogger.com,1999:blog-4735919612993277553.post542673370178259165..comments2023-06-27T13:40:17.473+02:00Comments on a trip down kelly°lane: ♥ pompoenkellyhttp://www.blogger.com/profile/08070579610086032852noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-4735919612993277553.post-8934843649112745932014-10-27T08:24:23.532+01:002014-10-27T08:24:23.532+01:00Ook al haat ik koken, jouw Thaise pompoensoepje ga...Ook al haat ik koken, jouw Thaise pompoensoepje ga ik toch eens proberen!! 😉Edjehttps://www.blogger.com/profile/02410211209976318919noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4735919612993277553.post-74324228542208011292014-10-16T16:45:29.110+02:002014-10-16T16:45:29.110+02:001 butternut pompoen (waarvan we ongeveer 500 gram ...1 butternut pompoen (waarvan we ongeveer 500 gram van gebruiken)<br />1,5 liter water<br />4 groenteboullionblokjes<br />een theelepel nootmuskaat<br />100 gram spekblokjes<br />1 grote ui<br />boter<br /><br /><br />Schil de butternut pompoen. Gebruik daarvoor een dunschiller.<br />Verwijder de zaadjes van de pompoen en bewaar de zaadjes om deze te drogen. Snijd de pompoen in kleine stukken.<br />Pel de ui en snijd deze ook in kleine stukken.<br />Doe wat boter in een grote pan, voeg de ui en de spekjes toe en bak de uien en de spekjes voor 2 minuten aan in de boter.<br />Voeg nu de pompoenblokjes en de nootmuskaat toe en laat deze nog 3 minuten mee bakken.<br />Voeg het water en de groentebouillonblokjes toe aan de pompoenen en breng de pompoensoep aan de kook.<br />Laat de soep voor ongeveer 25 minuten koken.<br />Zodra de pompoenblokjes gaar zijn kunt u de soep mixen. Joke Eeckhouthttps://www.blogger.com/profile/16502856154306457205noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4735919612993277553.post-64108331480811340212014-10-03T08:52:21.475+02:002014-10-03T08:52:21.475+02:00go lief ;)
pompoen-wortelsoep is ook nen aanrader ...go lief ;)<br />pompoen-wortelsoep is ook nen aanrader ze ;)<br />jopje, goei tips! pia is wild van die gevulde butternut!<br />nr 2 wordt na het weekend aangesneden, eerst drukdruk weekendje :) (met verlof voor en na om te bekomen natuurlijk ;) )kellyhttps://www.blogger.com/profile/08070579610086032852noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4735919612993277553.post-31913710045287228772014-09-30T13:46:23.037+02:002014-09-30T13:46:23.037+02:00of uiteraard de gevulde butternut! zie instagram ;...of uiteraard de gevulde butternut! zie instagram ;-)Joke Eeckhouthttps://www.blogger.com/profile/16502856154306457205noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4735919612993277553.post-87766485819306053772014-09-30T13:44:37.446+02:002014-09-30T13:44:37.446+02:00http://www.libelle-lekker.be/recepten/eten/14075/p...http://www.libelle-lekker.be/recepten/eten/14075/pompoentaart-met-ham<br /><br />dat maakte ik gisteren! lekker!<br /><br />ik maakte ook een pompoensoepke met overschotjes: beetje pompoen (de traditionele, grote, zonder schil te verwerken), beetje wortel, ajuin en een zoete aardappel. <br /><br />pompoenbrownies lijken mij ook wel lekker: http://bakedlouies.blogspot.be/2013/11/pompoenbrownies-met-speculoospasta.htmlJoke Eeckhouthttps://www.blogger.com/profile/16502856154306457205noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4735919612993277553.post-89612958507352257832014-09-30T08:41:38.604+02:002014-09-30T08:41:38.604+02:00Hoera! Blog is alive again :-)
Misschien dees wee...Hoera! Blog is alive again :-) <br />Misschien dees weekend ook eens pompoensoep maken, want wortelsoep én wortelsoep in mijn diepvries is ook maar saai hé :-)Lief actually ...https://www.blogger.com/profile/03152962119438170586noreply@blogger.com